Kanaal Z en Agoria hebben TEN benoemd tot 1 van de 5 beste engineeringsbedrijven in België.

TEN wordt gezien als een innovatieve toporganisatie en werd dan ook genomineerd als ‘toonaangevend in de sector’ en een ‘belangrijke top werkgever’. Naar aanleiding van deze nominatie, komen we uitgebreid aan bod tijdens de engineeringspecial op Kanaal Z.

Droomjaar

We zijn een jong, sterk groeiend bedrijf met heel wat realisaties op ons palmares. En dat hebben we mede te danken aan jullie, onze trouwe klanten. Ons jubileumjaar is echt een droomjaar: de iF AWARD, de Designx50 AWARD en de publieksprijs op de Advanced Engineering beurs. En daar komt nu ook de de erkenning van Kanaal Z en Agoria bovenop. 

Onze nominatie gebeurde niet zomaar. Het is het resultaat van een audit een paar maanden terug waarvan we niet op de hoogte waren. Agoria en Kanaal Z bezochten TEN op beurzen, hebben medewerkers gesproken en opgebeld, klantentevredenheid onderzocht, website en sociale media werden onder de loep genomen, mystery calls gedaan naar het bedrijf… Overal haalden we topscores. 

Recent vonden er in Kortrijk en Sint-Niklaas opnames plaats voor 2 nieuwsitems op Kanaal Z en voor een bedrijfsvoorstelling die op de site van Kanaal Z te bekijken zal zijn. De engineeringspecial wordt uitgezonden tijdens het weekend van 22 en 29 juni 2019.