Met enige trots kondigen wij onze nieuwe vestiging in Antwerpen aan. TEN wordt lid van de REGUS familie en bouwt zo aan een flexibel netwerk van kantoren.

Lange Lozanastraat 142, 2018 Antwerpen is vanaf maandag 26.11.2018 een nieuwe uitvalsbasis voor de Interne Engineering, TEN Consultants en het Sales, Management en volledige TEN team. 

De nieuwe vestiging komt er naar aanleiding van de groeicurve die we bij TEN doormaken en de nieuwe travel policy die we voorgesteld hebben, met als doel onze huidige en toekomstige werknemers een flexibele travel binnen en buiten de werkuren te garanderen. Deze vestiging laat onder andere dan ook toe de alombekende Kennedy tunnel op de juiste momenten te mijden...

Daarnaast worden al onze vestigingen uitgerust met video collaboratie mogelijkheden zodat travel tot een minimum beperkt kan worden en meetings met internationale prospect en klanten kwalitatief aangepakt kunnen worden. We gaan voor optimale employer branding en voor optimale klantenrelaties. Met andere woorden, we gaan ervoor.