TEN wint dit jaar de wereldberoemde iF DESIGN AWARD met het CUBE project in de categorie Product - Medicine/Health. Het CUBE project is een trots resultaat van de samenwerking tussen TEN, FabLab en MOLECUBES. Een internationale jury van zelfstandige design experts boog zich over de ingezonden projecten. Er waren maar liefst 6.400 inschrijvingen vanuit 52 landen. Uit alle inzendingen werd het CUBE project met high-end benchtop (pre)clinical scanners uitgekozen tot winnaar.

Het CUBE project
TEN, FabLab en MOLECUBES ontwikkelden samen de meest compacte (pre)klinische benchtopscanners ooit voor volledige muizen en ratten bodyscans. De scanners worden gebruikt in onderzoek naar zeldzame ziekten, tumormonsters en nieuwe geneesmiddelen. Het strakke design, gebruiksvriendelijke interface en de afwezigheid van operationele knoppen, maken van het CUBE project een maakbaar en marktklaar product.

Over TEN
TEN is reeds 10 jaar expert in Product Development. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten vertrekken de Product Designers van TEN steeds vanuit innovatieve ideeën. Creatieve vernieuwing die getoetst wordt aan de realiteit én de praktische haalbaarheid. Hiermee gaan de Mechanical Engineers aan de slag om zo tot marktklare, innovatieve oplossingen te komen, terwijl de Project Managers het project van A tot Z opvolgen en bijsturen indien nodig. Voor TEN is Product Development de som van Design + Engineering + Management. De behaalde iF DESIGN AWARD is daarvan het bewijs. TEN heeft wereldwijd klanten en werd in 2009 opgericht door Mike Matheeussen. 

Over de iF DESIGN AWARD
Al 66 jaar is de iF DESIGN AWARD erkend als keurmerk van hoge kwaliteit en uitmuntend design. Het iF label is wereldwijd erkend voor uitstekende ontwerp services en de iF DESIGN AWARD is een van de meest belangrijke designprijzen ter wereld. Inzendingen worden een award toegekend in de volgende disciplines: Product, Packaging, Communication en Service Design/UX, Architecture en Interior Architecture, evenals Professional Concept. Alle award-winnende inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE en in de iF design app opgenomen, en worden in de iF design exhibition Hamburg tentoongesteld. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Yvette Plaisier
Business Development Manager
yvette.plaisier@TEN-agency.be
T +32 (0)56 24 36 70
TEN-agency.be

CONTACTEER ONS